Diary 1

De afgelopen weken waren voor mij lekker rustig. Ik heb een beetje gewerkt, veel met ons nieuwe katje gespeeld en vooral veel niks gedaan. Ik had dat schijnbaar echt even nodig. Hardlopen en andere oefeningen doen had ik helemaal geen zin in. Ook wel eens lekker. Toch wil ik het vanaf vandaag wel weer oppakken. Ik ga tenslotte over minder dan twee weken al op vakantie.

Alweer een dikke week terug hebben wij dit ontzettend liefje katje gekregen. Mijn zus haar kat kreeg jonkies en mijn kleine zusje is gek op katten dus hebben wij er een gekregen. Ze heeft de naam Coco gekregen. (De hele familie vind het een verschrikkelijke naam, maar goed het is me zusje der kat en die vind het geweldig.) Coco is lekker speels en houdt enorm van knuffelen.

Afgelopen maandag ben ik samen met mijn moeder een dagje naar Rotterdam geweest. Eerst een bezoekje gebracht aan mijn oma, en vervolgens even naar de Primark geweest. Helaas was er een enorme vertraging toen wij terug wilde reizen.

 Dinsdag ben ik met mijn vriend (Remco) en zijn moeder en broertje wezen varen op hun boot. Ik heb een ontzettend fijn dagje gehad. De zon scheen volop dus in de avond heb ik ook prachtige avond shots kunnen nemen.

Verder heb ik deze weken ook behoorlijk gezond gegeten. Dit is eigenlijk vrijwel onbewust gegaan. Als het warm is heb ik meer zin in fruit en salades. 

Als laatste heb ik vooral ontzettend genoten van het lekkere weer. Ik hou er wel van. Van mij mag het altijd wel zomer zijn. 

Dit waren mijn afgelopen weken. Lekker rustig dus. De aankomende weken ga ik lekker veel werken en natuurlijk op vakantie. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s