Diary 9

Het is weer tijd voor wat fotootjes van mijn afgelopen week. Het was een mega drukke week, zo druk dat ik zelfs vergat om foto’s te maken. Desondanks heb ik toch wat leuke Iphone kiekjes gemaakt. 

Maandag

De week begon maandags met tweede paasdag. Dit betekende een rustig dagje. De week ervoor waren we elke dag in het oude huis geweest om op te ruimen en in te pakken. Ik keek daarom lekker (vrijwel de hele dag) Pretty Little Liars. 
Ik moest zo hard lachen toen ik deze foto tegen kwam. Ik herken, zowel bij mijn broertje als bij mijn vriend haha. 

Dinsdag 

Dinsdag begon met een wandelingetje naar het station. Het was prachtig weer. Ik moest naar school, voor mij was het helaas nog geen vakantie. Op naar Leeuwarden dus. 

In Leeuwarden ging ik nog even gauw langs me kamer. Ik deed mijn make up en haar en was klaar voor school. Ik moest helaas met de bus, want ik had de week ervoor mijn fiets op school laten staan.

Mijn banden zijn al twee keer lek gestoken op school en veel fietsen op school worden gestolen. Ik was dan ook erg bang dat mijn fiets ook weg zou zijn, of dat me banden weer lek waren. Gelukkig was er niks aan de hand en stond mijn vertrouwde fietsje er nog gewoon.

En weer in de trein terug, naar Steenwijk dit keer.  Een collega had gevraagd of ik alsjeblieft kon werken, vanwege privé omstandigheden kon ze zelf niet. Uiteraard zei ik ja, dat betekende wel een race tegen te klok. Maar het is gelukt.

Woensdag

Woensdag begon mijn dag met een bezoekje aan het ziekenhuis. Ik kreeg namelijk een eventholder. Een kastje dat je hartrime bij kan houden. Dus in de auto, op naar Meppel.

Het kastje is gelukkig niet zo groot, maar wel vervelend. De plakkertjes zie je duidelijk, de draadjes irriteren me en het kastje zit behoorlijk in de weg als ik wil bukken en dergelijke. Maar he, ik mag niet klagen. Ik hoef hem gelukkig niet 24 uur per dag om. Als ik wat geks voel dan druk ik op het groene knopje en neemt ie mijn hartritme op. Tot nu toe heb ik er geen gebruik van hoeven maken.

Verder heb ik woensdag heel veel in het oude huis gedaan. Heel veel weg gegooid en ingepakt. Lichamelijk was het erg zwaar, ik ben niet gewend om 100 keer de trap op en af te lopen met zware verhuisdozen…

Donderdag

Donderdagochtend zat ik alweer vroeg in de trein. Ik had namelijk om 09:15 les.

Na die les besloot ik met een vriendin wat te gaan drinken. Maar we besloten ook maar wat lekkers te eten. Ik ging voor een open tosti shoarma. Hij was mega lekker. Er zat ook kaas overheen. Rond 1 uur stapte ik weer in de trein richting Steenwijk. Er moest namelijk nog genoeg gebeuren in het oude huis.

We vonden een doos met oude videobanden. Deze film, Sneeuwwitje, heb ik grijsgedraaid. Ik was zo gelukkig toen ik hem weer vond. Ik wil hem zo graag weer zien. Helaas hebben we geen videorecorder meer. Toch heb ik hem meegenomen. Ik kan dit gewoon niet weggooien. Jeugdsentiment.

Datzelfde geldt voor Platvoet. Ook geweldige films die ik ontzettend vaak gezien heb vroeger. Deze heb ik dus ook nog maar meegenomen.

Aan het eind van de middag had ik een zwaar inkak moment. Al dat heen en weer reizen en verhuizen ging z’n tol eisen. Daarom ging ik met mama even naar de Mac Donalds om een ijskoffie te halen. Even wat energie erin gooien. Het werkte wel.

Vrijdag

 Vrijdag ging ik weer vrolijk verder met verhuizen. (Ja ons huis stond bommetje vol). Ik vond deze mooie borden, ook nog in het licht groen. Me ouders wilde ze niet meer dus ik besloot ze mee te nemen naar Leeuwarden.

Toen we s’middags buiten liepen zagen we deze mega rups. Hij was ongeveer net zolang als mijn hand en mega rood.

Diezelfde middag vonden we ook nog oud vuurwerk, sterretjes. Me broertje en zusje staken dat dus leuk even aan.

In de avond moest ik aan het werk, van 5 tot kwart over 9. Een koningsnacht zat er voor mij niet echt in dus. Vooral niet met de gedachte dat de volgende ochtend de wekker om half 7 weer ging…

Zaterdag

Zaterdag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik was gesloopt van wat de hele week had gebracht. Ik moest eerst werken van kwart voor 8 tot 3. Wat dus betekende dat ik om kwart over 7 al in de auto zat, en de hele dag heb gewerkt. Ik zou nog Heerenveen in gaan. Maar toen ik thuis kwam stortte ik totaal in, en viel in slaap. Ik werd rond half 8 weer wakker. 

Zondag

Nu ik dit typ bedenk ik me dat ik ook zondag (vandaag voor mij) geen foto’s heb gemaakt. Ik heb de hele dag heerlijk geluierd, geslapen, YouTube filmpjes gekeken en vooral lekker niks gedaan. Ik was er echt aan toen. Ik hoef volgende week lekker niks. Op wat werken na. Ik heb namelijk vakantie. En daar ga ik lekker van genieten. Misschien dat ik deze week ook nog even naar Forever21 ga in Amsterdam. 
Advertenties

Een gedachte over “Diary 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s