Favorieten; YouTubers

Elke avond voor het slapen kijk ik of mijn favorieten YouTubers weer een video hebben geplaatst die ik nog even snel kan kijken. De afgelopen weken heb ik een aantal favorieten YouTubers ontdekt, die ik graag met jullie deel. 

– Livinlikelindsey. Absoluut op nummer 1. Ik vind haar persoonlijkheid ontzettend leuk en haar leven in LA is zo mega leuk. Ik wil ook naar LA, heel graag zelfs. Lindsey neemt je om de dag mee in haar leuke leven. Ze brengt veel tijd door met vrienden, en momenteel is ze op zoek naar een nieuw huis. En dus neemt ze je ook mee in deze zoektocht, en binnenkort dus ook leuke verhuisvideo’s.

– BeyondbeautystarTV. Claudia is een vriendin van Lindsey en woont dus ook in LA. Claudia neemt je bijna elke dag meer in haar drukke leven, waarin ze momenteel aan het verhuizen is. Super leuk om te zien. Deze grote YouTube sterren in Amerika hebben veel geld te besteden en wonen daarom in prachtige huizen en gaan elke avond uit eten. Ik vind het stiekem heerlijk om te zien hoe mensen zo’n leven kunnen hebben.

– Tanyaburr. Tanyaburr is iemand die ik steeds leuker ben gaan vinden. Haar grappige persoonlijkheid en openheid spreekt mij enorm aan. Ik vind voornamelijk haar make up tutorials leuk om naar te kijken.

– Vloggloss. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd iets minder kijk maar het blijft leuk om een kijkje te nemen in haar leven. Mascha neemt je mee in haar dagelijkse leven. Elke ochtend om 6 uur staat er een nieuwe video online. Ze woont in Den Haag maar ze is regelmatig in het buitenland. Ja ik kijk hier graag naar.

– Manon Tilstra. Ook Manon is een Nederlandse vlogger. Zij maakt inmiddels ook dagelijkse vlogs. Manon haar kledingstijl vind ik geweldig. Elke dag laat ze even zien wat ze aan heeft, en dat is elke keer weer een super geslaagde outfit.

Dit zijn op dit moment mijn favorieten kanalen! Ik kijk niet elke dag video’s maar het zou dus wel kunnen doordat er een aantal dagelijkse vloggers bij zitten. Ik vind het heerlijk om een kijkje te nemen in het leven van andere mensen. Voornamelijk van mensen die een leven hebben dat totaal niet lijkt op het leven van mij.

Wat zijn jullie favorieten YouTubers?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s