Plog: 6/7

Vandaag is het weer tijd voor een plog. Ik was een dagje vrij van werk, ging met mijn zusje mee als ‘model’ en ben lekker wezen zwemmen met Remco. 

Goedemorgen! Meteen uit bed en me aankleden.

Outfit of the day. Ik ga voor een lange broek (het was achteraf super warm en die lange broek was dus echt niet nodig) met een zwart wit t-shirt.

Lekker buiten ontbijten. Ik ga voor een bak yoghurt met honingpops. Yummie! En een kopje thee natuurlijk.

Rond 11 uur ga ik de deur uit. Ik heb toch nog een vestje aangetrokken. Je weet maar nooit. Mijn zusje doet de opleiding tot schoonheidsspecialist. Hiervoor heeft ze af en toe modellen nodig die mee kunnen zodat ze kan oefenen. Vandaag ga ik een dagje mee voor gezichtsverzorging.

Als ik in de bus zit vraagt me zusje of ik nog watjes kan meenemen. Ik moet wat haasten, maar uiteindelijk lukt het me om op tijd in de trein te stappen. En met een ijskoffie van Douwe Egberts.

Het is echt prachtig weer. Echt te warm voor die lange broek. Mijn zusje zit op school naast het Abe Lenstra stadion, maar de praktijklokalen zitten in het stadion.

Buiten in het zonnetje wachten tot mijn zusje klaar is om te komen halen.

Ook binnen moet ik nog even wachten. Terwijl ik wacht tot mijn zusje helemaal klaar is, zie ik deze quote op de muur. Ik vind hem mooi.

En ik mocht op de stoel. Ik kreeg een heerlijke gezichtsbehandeling. Mijn huid werd gereinigd, ik kreeg een peeling en…

..mijn wenkbrauwen werden geverfd. Ik zie er echt niet uit zo haha. Hier zit de verf nog op mijn wenkbrauwen.

En klaar. Ik heb dit niet echt in goed licht gefotografeerd geloof ik haha. Het lijkt net of mijn wenkbrauwen zo zwart en mega dik zijn. Valt in het echt reuze mee. Het is ook zo dat na twee/drie dagen de kleur vervaagt.

Na de behandeling samen met mijn zusje boodschappen doen voor het avondeten.

We kochten ook een broodje bij Bakker Bart. Ik ging voor een broodje smeerkaas met ham en sla, yummie. Ik had na het ontbijt niets meer gehad en het was inmiddels half 4. In de trein richting Leeuwarden aten we deze op.

Als ik thuis kom besluit ik even wat huishoudelijke dingetjes te doen. Ik heb echt een hekel aan schoonmaken maar af en toe moet het gewoon even. Ik doe de afwas met Remco en maak daarna de wc schoon. Na het schoonmaken begin ik met eten koken. Ik heb geen foto gemaakt van het eten, maar het smaakte prima. Kip met speltpita’s en sla.

Na het eten gaan Remco en ik richting het zwembad. We willen ongeveer twee keer in de week gaan zwemmen. Als een goede workout, maar ook ter ontspanning. Na het zwemmen voel ik me ook altijd op een lekkere manier moe. Hier vind ik mijn wenkbrauwen trouwens echt mooi. Ik heb verder geen make-up op.

Nog even een late night snack. Hierna stap ik nog onder de douche en duik in me bed in. Lekker slapen!

Dit was mijn dinsdag.

Liefs,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s