Etos favorieten

Etos is een fijne winkel om even bij binnen te glippen. Om gewoon een rondje te lopen en tussen al het moois te snuffelen, of om even gauw je favorieten producten te halen. Zelf heb ik inmiddels een lijstje met favorieten producten die van Etos komen. Echt veel hoor je niet over de make up producten van Etos, maar vandaag deel ik mijn favorieten make up producten.


Etos sensitive primer
Deze primer is echt mijn redding geweest. Alle primers zorgde voor een grote ravage op mijn gezicht. Overal ontstonden ontstekingen en mijn huid kreeg allemaal rode plekjes. Toch wilde ik graag een primer gebruiken, want mijn vette huid zorgde ervoor dat mijn make up van mijn gezicht smolt. Bij Etos kwam ik toen deze sensitive primer tegen. Deze is speciaal voor mensen met een gevoelige huid. Perfect voor mij dus. En sinds ik hem een aantal maanden geleden kocht, heb ik niks anders meer gebruikt. Elke dag breng ik een dun laagje aan op mijn gezicht. Mijn BB cream wordt door deze primer heel mooi en egaal aangebracht. Ook zorgt hij ervoor dat mijn make up de hele dag mooi blijft zitten. De primer kost €5,99.

Etos fixing spray
Om je make up look helemaal af te maken, kun je een fixing spray gebruiken. Deze zorgt ervoor dat je make up gedurende de dag mooi en goed blijft zitten. Over het algemeen zijn deze sprays alleen verkrijgbaar bij dure merken. Maar, gelukkig heeft ook Etos inmiddels zo’n fijne spray uitgebracht. En, hij is echt super fijn. Er zijn twee verschillende soorten. Als eerst de longlasting versie. Deze is, zoals de naam al zegt, lang houdend. De andere is hydraterend. Deze zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt door de spray. Zelf gebruik ik de longlasting versie. En deze vind ik echt super fijn. Hij zorgt er echt voor dat mijn make up de hele dag super goed blijft zitten. Ook met 30 graden. Aan het eind van de dag, wanneer ik mijn make up eraf haal met micellair water, is goed te zien dat mijn make up nog geheel op mijn gezicht zat. Het watje wordt goed vies (heh bah). Als ik de spray niet gebruikt heb, is het watje een stuk minder bruin, zwart en vies. De spray kun je voor €4,99 bij Etos kopen.

Etos Highlighting illuminizer 
Een creamy highlighter is niet iets wat ik heel graag gebruik. Ik gebruik liever een poeder. Toch vond ik deze creamy highlighter van Etos zo mooi, dat ik hem besloot mee te nemen. De highlighter heeft prachtige glitters die zorgen voor een mooie glans op je snoet. Hij brengt ook fijn aan over je foundation heen. Helaas weet ik niet hoe duur dit mooie product is. Maar mijn verwachting is dat de prijs rond de €5,00 ligt.

Etos Brow powder 
Dan als laatste, de brow powder. Deze zit in een mooi klein potje. Dit is vooral makkelijk wanneer je het product wilt meenemen. De brow powder heeft een goeie assige ondertoon. Daardoor lijken mijn wenkbrauwen niet lelijk oranje maar hebben ze precies de goeie kleur. In totaal zijn er drie verschillende tinten verkrijgbaar. Ik heb zelf vrij donkere wenkbrauwen. En heb als het goed is de middelste tint. Deze is perfect voor mij. De wenkbrauw poeders zijn slechts €3,99.

Zo, dit waren mijn Etos favorieten. Ik weet dat de lipsticks van Etos ook heel goed zijn, deze heb ik zelf nog niet kunnen proberen. Maar ik wil binnenkort toch eens gaan kijken of ik wat mooie kleurtjes kan aanschaffen. En, als ze bevallen, zal ik dat uiteraard met jullie delen.

Liefs,

Plaats een reactie