Haarstijlen voor elke dag

Qua haar ben ik eigenlijk heel makkelijk en simpel. Ik heb het of los, of vast in een staart. Ik doe er vaak niks anders mee. Toch zonde want een mooie vlecht of knot kan zo leuk zijn. Momenteel is mijn haar wat kort voor lange vlechten en dikke knotten. Toch wil ik proberen wat meer te wisselen van haarstijl. Daarom zocht ik wat inspiratie op Weheartit.com. De leukste haarstijlen deel ik vandaag met jullie. Ik hoop dat jullie hier ook wat inspiratie uit kunnen halen. Het maakt je look toch wat specialer vind ik.

Met lang haar kun je zoveel verschillende kanten op. De eerste, vierde en vijfde plaatjes vind ik het leukst. Nu vind ik het stiekem jammer dat mijn haar niet zo lang meer is haha. Maar, het groeit alweer super hard dus nog even sparen en dan heb ook ik weer lang haar. Een mooie knot maken zou ik natuurlijk wel al nu kunnen doen, met mijn kortere haar. Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie voor een mooie haar look. Als ik op een ochtend wat meer tijd heb is het zeker leuk om eens wat anders te proberen.

Wat vinden jullie van deze haarstijlen? Het proberen waard? Of zijn jullie net zo makkelijk als ik. Gewoon los en als dat lelijk is het in een staart naar achter vast maken haha.

Liefs,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s